Perera i Benito Advocats

C/ Mercè Rodoreda, 1 BX, Sarrià de Ter

Qui som

Som Advocats, Administradors de Finques, Gestors, Finançament, Arquitectes, Immobiliària, Perits Judicials Immobiliàris...

 

Despatx fundat per MONTSERRAT PERERA BENITO l'any 2012 a Barcelona - Barri de Gràcia i posteriorment a Girona- Sarrià de Ter, Graduada l´any 2008 però exercint tasques de l'advocacia des de l´any 2005.

Durant els anys de Professió disposem d´una formació continuada mitjançant Cursos, Màsters i Conferències amb la finalitat de garantir una atenció actualitzada als nostres clients, com la Especialització en Menors, en Violència Domèstica, Pèrit Judicial Immobiliari, Administrador de Finques.... 

Som un despatx format per a diferents professionals especialitzats, el que ens permet poder tractar totes les àrees del Dret.

Oferim un servei personalitzat per a cada client, àgil i de qualitat, la nostra premissa bàsica és treballar per a vostè i poder solucionar-li qualsevol problema legal en la major brevetat possible i a un cost raonable.

La nostra primera visita és gratuita, garantitzant així a tots els ciutadans la possibilitat d´assessorar-se sense cost per tal de poder orientar-los i posteriorment representar-lo judicialment acordant formes de pagament personalitzades.

Aixi mateix disposem d´un ampli ventall de Col-laboracions amb Psicòlegs, Notaris, Perits Judicials, Arquitectes, Detectius Privats, Taxadors, que ens permeten controlar l´expedient amb màxima celeritat i eficiència sense sortir del Despatx.

Troba'ns a:


Serveis

Contacte

  • C/ Mercè Rodoreda, 1 BX, Sarrià de Ter
  • 658629293
  • 649076815
  • sarria@pererabenitoadvocats.com
  • https://www.pererabenitoadvocats.com/ca/

Horari

Matins: 9:30 - 13:13
Tarda: 16:00 - 19:00